hjalle.se

Tryggheten

Fredag 24 april 2015 - 7:00

Tiden går, och även om det känns som att Jack funnits i en evighet är han trots allt bara tre och en halv månad gammal.

Vi har fortfarande våra mornar tillsammans jag och Jack, med den lilla skillnaden att han nu brukar somna en stund själv. Tidigare ville han alltid äta sig till sömns eller åtminstone somna vid bröstet. Nu är han tillräckligt trygg i sig själv att han kan somna utan att vara jättenära.

Han håller upp nacken själv nu. Han kan sitta i sin stol om man pallar upp honom med lite kuddar och filtar. Han är vaken och glad i längre perioder och han äter på sina leksaker och händer så ofta han kan.

Han har till och med åkt tåg till Kalmar över påsk. Det var lite spännande, men gick väldigt bra. Han kräktes lite i mittgången en gång bara.

Det har varit några faser (eller fasor) den senaste tiden. Själva påskveckan var värst. Han grät i otröstlig panik i en halvtimme. Inget hjälpte. Efter några gånger blev det kortare stunder och vi hittade sätt att trösta honom. Men mest tror jag att han upptäckte själv att han var trygg hos oss.

God morgon!

A photo posted by Hjalmar Hallin (@hjalle) on