hjalle.se

Fyra veckor

Lördag 7 februari 2015 - 11:00

Jack 4 veckor

I dag fyller Jack fyra veckor. Det innebär att jag har varit tillbaka på jobbet i två.

Vi har en rutin, som när den klaffar fungerar riktigt bra. Den går ut på att jag får sova relativt ostört till 06.00-ish och sen tar jag mig en kopp kaffe och sätter mig i gungstolen med Jack så får Hanna sova ostört till jag måste göra mig klar.

Visst, Hanna sover ju så klart på natten också, men den där stunden utan någon som ligger precis bredvid, eller på henne är väldigt värdefull.

Jag har så pass mycket att göra på jobbet just nu att jag inte riktigt hinner reflektera över om jag hellre skulle vara hemma eller inte, men i slutet av dagen vill jag alltid hem så snabbt det går. De flesta dagar har Hanna dessutom handlat allt vi behöver på sin dagliga barnvagnspromenad så jag kan oftast åka raka vägen hem.