hjalle.se

Pappaledig

Fredag 6 november 2015 - 13:37

Hej bloggen. Det var ett tag sedan. Allt är bra med mig, tackar som frågar. Vad som hänt sedan sist? Ja du…

Jag har fyllt år, jag har möblerat om lite i stringhyllan från förra inlägget, och haft 6 veckors semester. Bland annat.

Jack har varit på akuten ett par gånger pga lite svårt att andas när han var förkyld. Men det verkar ha löst sig. Kortison, bra skit.

Han har även fått fyra små tänder och lärt sig krypa, gå längs möbler, stå själv i några sekunder och just i dag nyser han långa strängar med snor. Ja han är förkyld igen. Den här gången verkar det inte satt sig på luftrören, men det är första dagen så inte ropa hej än.

DET STÖRSTA som hänt sedan sist är att det nu är jag som är föräldraledig. Det har nu gått en arbetsvecka och hittills har det gått väldigt bra. Någon dag var lite jobbig, men resten har funkat finemang. Han sover oftast bra, och då äter han bra, och då är han pigg, och då äter han bra igen, och sover bra igen.

Tyvärr är han även i en ny fas (den sjunde, enligt boken) och vi gissar att det är därför han plötsligt fått för sig att amma varannan timme på natten igen. Lite jobbigt för Hanna som blir orimligt trött på jobbet, och dessutom måste stå ut med uppammade bröst hela dagen.

Förutom det, har det inte hänt så mycket. Förhoppningsvis kommer jag att hålla igång den här bloggen lite bättre nu, när jag plötsligt har tid (nej, det har jag ju inte), och det händer roliga grejer som jag vill föreviga i text.